Udstilling om Avedøre Green City på Avedøre Bibliotek
Solpaneler på Store Hus

Avedøre Green City er en banebrydende og miljøvenlig bydel, der fokuserer på at skabe et grønt samfund ved at integrere innovative løsninger i byplanlægning og udvikling. Projektet fejrer en vigtig milepæl med åbningen af en spændende udstilling på Avedøre Bibliotek den 17. juni under Avedøres årlige Midsommerfest.

Udstillingen er en del af Avedøre Green Citys initiativer for at inspirere og oplyse besøgende om bæredygtig byudvikling. Fokus vil være på tre centrale områder, der udgør grundlaget for Avedøre Green Citys succes:

Bæredygtig byudvikling
Avedøre Green City har gjort bæredygtighed til kernen i sin byudvikling. Projektet har integreret grønne og miljøvenlige løsninger for at skabe et energieffektivt og bæredygtigt samfund. Udstillingen giver indblik i de innovative tiltag, der er blevet implementeret for at reducere CO2-udledninger og sikre en mere bæredygtig fremtid.

Innovativ energi-infrastruktur
Projektet har fokuseret på at etablere en innovativ energiinfrastruktur ved hjælp af vedvarende energikilder som solenergi og lavtemperatursfjernvarme. Denne ambitiøse tilgang har ikke kun reduceret miljøbelastningen, men også skabt et bæredygtigt energisystem for beboerne i Avedøre Green City. Udstillingen fremhæver de teknologiske fremskridt og initiativer, der er blevet brugt til at opnå dette.

Inspiration og forbillede
Avedøre Green City fungerer ikke bare som en bydel, det er også et inspirerende eksempel og forbillede for andre samfund og byer. Projektet har til formål at motivere og engagere andre til at omfavne bæredygtige principper og tage skridt mod grøn omstilling. Besøgende kan se og lære af Avedøre Green Citys succesfulde strategier og initiativer, der kan bruges som en guide til at skabe mere bæredygtige samfund.

Åbningen af udstillingen på Avedøre Bibliotek finder sted under Avedøres årlige Midsommerfest. Det er en mulighed for at fejre fremskridtene inden for bæredygtig byudvikling og give beboere og besøgende mulighed for at lære mere om Avedøre Green Citys vision og resultater.

Udstillingen vil være tilgængelig indtil den guidede tur i Avedøre Green City den 6. juli. Yderligere oplysninger kan findes her.

Udstillingen er venligst sponsoreret af Hvidovre Fjernvarme.

Related Articles

Solceller i filmbyen 

Solceller i filmbyen 

Hvorfor ikke bruge vores tage og parkeringspladser til at producere grøn energi?  Sådan lyder det fra Anders Kjærhauge, der er direktør for filmvirksomheden Zentropa, i en artikel på Rådet for Grøn Omstillings hjemmeside. Som sagt, så gjort – for tidligere i år blev...

Spar på energien

Spar på energien

 Gode energivaner i hverdagen kan spare dig for mange penge.  Vi går vinteren og den kolde tid i møde, og selvom vi ikke behøver at frygte el- og varmeregningen lige så meget som sidste år, er der stadig fordele ved at spare på vand, el og varme!  Vidste du for...

INVITATION: Indvielse af skovhaven

INVITATION: Indvielse af skovhaven

HvGRØN inviterer til åbning af den nye Skovhave 29. september, kl. 14.30 - 15.00 Alle interesserede er velkomne til reception for den nye permakulturhave, der erinitieret af elever på Hvidovre Gymnasium og HF. Permagartner Charlotte Gross fortæller om projektet og...

Tilmeld dig AGC’s nyhedsbrev

Hold dig opdateret om nyheder og aktiviteter i Avedøre Green City.

Bliv en ambassadør

Skriv til Rasmus fra Avedøre Green Citys Sekretariat med interesse og/eller spørgsmål.

Følg med

Hør mere om vores arbejde på vores andre kanaler.