Udstilling om Avedøre Green City på Avedøre Bibliotek
Solpaneler på Store Hus

Avedøre Green City er en banebrydende og miljøvenlig bydel, der fokuserer på at skabe et grønt samfund ved at integrere innovative løsninger i byplanlægning og udvikling. Projektet fejrer en vigtig milepæl med åbningen af en spændende udstilling på Avedøre Bibliotek den 17. juni under Avedøres årlige Midsommerfest.

Udstillingen er en del af Avedøre Green Citys initiativer for at inspirere og oplyse besøgende om bæredygtig byudvikling. Fokus vil være på tre centrale områder, der udgør grundlaget for Avedøre Green Citys succes:

Bæredygtig byudvikling
Avedøre Green City har gjort bæredygtighed til kernen i sin byudvikling. Projektet har integreret grønne og miljøvenlige løsninger for at skabe et energieffektivt og bæredygtigt samfund. Udstillingen giver indblik i de innovative tiltag, der er blevet implementeret for at reducere CO2-udledninger og sikre en mere bæredygtig fremtid.

Innovativ energi-infrastruktur
Projektet har fokuseret på at etablere en innovativ energiinfrastruktur ved hjælp af vedvarende energikilder som solenergi og lavtemperatursfjernvarme. Denne ambitiøse tilgang har ikke kun reduceret miljøbelastningen, men også skabt et bæredygtigt energisystem for beboerne i Avedøre Green City. Udstillingen fremhæver de teknologiske fremskridt og initiativer, der er blevet brugt til at opnå dette.

Inspiration og forbillede
Avedøre Green City fungerer ikke bare som en bydel, det er også et inspirerende eksempel og forbillede for andre samfund og byer. Projektet har til formål at motivere og engagere andre til at omfavne bæredygtige principper og tage skridt mod grøn omstilling. Besøgende kan se og lære af Avedøre Green Citys succesfulde strategier og initiativer, der kan bruges som en guide til at skabe mere bæredygtige samfund.

Åbningen af udstillingen på Avedøre Bibliotek finder sted under Avedøres årlige Midsommerfest. Det er en mulighed for at fejre fremskridtene inden for bæredygtig byudvikling og give beboere og besøgende mulighed for at lære mere om Avedøre Green Citys vision og resultater.

Udstillingen vil være tilgængelig indtil den guidede tur i Avedøre Green City den 6. juli. Yderligere oplysninger kan findes her.

Udstillingen er venligst sponsoreret af Hvidovre Fjernvarme.

Related Articles

Avedøre Green City guidet tur

Avedøre Green City guidet tur

Den 6. juli kan du deltage i en guidet tur rundt i Avedøre Green City fra kl. 14.30 til 17.00. Turen finder sted i forbindelse med UIA-kongressen på Bella Center, der løber fra den 2. til 6. juli. Avedøre Green City's sekretariat inviterer en række internationale...

3D-print i Avedøre

3D-print i Avedøre

Vidste du, at der bliver 3D-printet i Avedøre? Der bliver printet to reservedele til Store Hus for at undgå træk og på den måde spare energi. Den ene løsdel er nogle propper, der skal bruges til udvendige skydevinduer og den anden skal bruges til nogle...

Solceller på HVG sparer 43.157 kg CO2 om året! 

Solceller på HVG sparer 43.157 kg CO2 om året! 

Hvidovre Gymnasie bliver endnu grønnere og bidrager nu også til den grønne omstilling med energibesparelser. EBO Consult har nemlig sammen med Hvidovre Gymnasium & HF etableret 248 solcellepaneler på gymnasiets tage, der tilsammen producerer 91.845 kWh om året og...

Tilmeld dig AGC’s nyhedsbrev

Hold dig opdateret om nyheder og aktiviteter i Avedøre Green City.

Bliv en ambassadør

Skriv til Rasmus fra Avedøre Green Citys Sekretariat med interesse og/eller spørgsmål.

Følg med

Hør mere om vores arbejde på vores andre kanaler.