Avedøre Green City guidet tur
Udsigt fra Store Hus over Avedøre Bibliotek

Den 6. juli kan du deltage i en guidet tur rundt i Avedøre Green City fra kl. 14.30 til 17.00. Turen finder sted i forbindelse med UIA-kongressen på Bella Center, der løber fra den 2. til 6. juli. Avedøre Green City’s sekretariat inviterer en række internationale arkitekter og andre interesserede til at udforske vores spændende bydel.

Turen begynder ved Hvidovre Gymnasium, hvor der vil være en kort velkomst til området. Derefter besøger vi Store Hus, hvor byggedirektør i KAB, Rasmus Jessing, vil præsentere de almene boliger. Samtidig kan vi nyde den fantastiske udsigt, der strækker sig fra Sverige til Roskilde.

Herefter fortsætter vi til Avedøre Bibliotek, hvor der er en udstilling om Avedøre Green City. Under Midsommerfesten den 17. juni vil der også være en præsentation på biblioteket af Anders Kjærhauge, direktør for Zentropa. Han vil fortælle om Filmbyens arbejde med vedvarende energi.

Efter besøget på biblioteket følger vi de besøgende tilbage til bussen, der vil transportere dem tilbage til Bella Centeret, og den guidede tur vil være afsluttet.

Program

  • Kl. 14.30-15.00: Velkomst
  • Kl. 15.45-16.15: Store Hus og det Almene Boligselskab
    • Præsentation af Rasmus Jessing
  • Kl. 16.30-16.50: Avedøre Bibliotek
    • Præsentation af Anders Kjærhauge fra Zentropa
  • Kl. 17.00: Afgang tilbage til Bella Centeret

 

Turen er venligst sponsoreret af EBO Consult A/S

*Bemærk venligst, at den tidligere annoncerede torvedag er blevet aflyst til fordel for den guidede tur.

 

Related Articles

Udstilling om Avedøre Green City på Avedøre Bibliotek

Udstilling om Avedøre Green City på Avedøre Bibliotek

Avedøre Green City er en banebrydende og miljøvenlig bydel, der fokuserer på at skabe et grønt samfund ved at integrere innovative løsninger i byplanlægning og udvikling. Projektet fejrer en vigtig milepæl med åbningen af en spændende udstilling på Avedøre Bibliotek...

3D-print i Avedøre

3D-print i Avedøre

Vidste du, at der bliver 3D-printet i Avedøre? Der bliver printet to reservedele til Store Hus for at undgå træk og på den måde spare energi. Den ene løsdel er nogle propper, der skal bruges til udvendige skydevinduer og den anden skal bruges til nogle...

Solceller på HVG sparer 43.157 kg CO2 om året! 

Solceller på HVG sparer 43.157 kg CO2 om året! 

Hvidovre Gymnasie bliver endnu grønnere og bidrager nu også til den grønne omstilling med energibesparelser. EBO Consult har nemlig sammen med Hvidovre Gymnasium & HF etableret 248 solcellepaneler på gymnasiets tage, der tilsammen producerer 91.845 kWh om året og...

Tilmeld dig AGC’s nyhedsbrev

Hold dig opdateret om nyheder og aktiviteter i Avedøre Green City.

Bliv en ambassadør

Skriv til Rasmus fra Avedøre Green Citys Sekretariat med interesse og/eller spørgsmål.

Følg med

Hør mere om vores arbejde på vores andre kanaler.