Avedøre Green City guidet tur
Udsigt fra Store Hus over Avedøre Bibliotek

Den 6. juli kan du deltage i en guidet tur rundt i Avedøre Green City fra kl. 14.30 til 17.00. Turen finder sted i forbindelse med UIA-kongressen på Bella Center, der løber fra den 2. til 6. juli. Avedøre Green City’s sekretariat inviterer en række internationale arkitekter og andre interesserede til at udforske vores spændende bydel.

Turen begynder ved Hvidovre Gymnasium, hvor der vil være en kort velkomst til området. Derefter besøger vi Store Hus, hvor byggedirektør i KAB, Rasmus Jessing, vil præsentere de almene boliger. Samtidig kan vi nyde den fantastiske udsigt, der strækker sig fra Sverige til Roskilde.

Herefter fortsætter vi til Avedøre Bibliotek, hvor der er en udstilling om Avedøre Green City. Under Midsommerfesten den 17. juni vil der også være en præsentation på biblioteket af Anders Kjærhauge, direktør for Zentropa. Han vil fortælle om Filmbyens arbejde med vedvarende energi.

Efter besøget på biblioteket følger vi de besøgende tilbage til bussen, der vil transportere dem tilbage til Bella Centeret, og den guidede tur vil være afsluttet.

Program

  • Kl. 14.30-15.00: Velkomst
  • Kl. 15.45-16.15: Store Hus og det Almene Boligselskab
    • Præsentation af Rasmus Jessing
  • Kl. 16.30-16.50: Avedøre Bibliotek
    • Præsentation af Anders Kjærhauge fra Zentropa
  • Kl. 17.00: Afgang tilbage til Bella Centeret

 

Turen er venligst sponsoreret af EBO Consult A/S

*Bemærk venligst, at den tidligere annoncerede torvedag er blevet aflyst til fordel for den guidede tur.

 

Related Articles

Solceller i filmbyen 

Solceller i filmbyen 

Hvorfor ikke bruge vores tage og parkeringspladser til at producere grøn energi?  Sådan lyder det fra Anders Kjærhauge, der er direktør for filmvirksomheden Zentropa, i en artikel på Rådet for Grøn Omstillings hjemmeside. Som sagt, så gjort – for tidligere i år blev...

Spar på energien

Spar på energien

 Gode energivaner i hverdagen kan spare dig for mange penge.  Vi går vinteren og den kolde tid i møde, og selvom vi ikke behøver at frygte el- og varmeregningen lige så meget som sidste år, er der stadig fordele ved at spare på vand, el og varme!  Vidste du for...

INVITATION: Indvielse af skovhaven

INVITATION: Indvielse af skovhaven

HvGRØN inviterer til åbning af den nye Skovhave 29. september, kl. 14.30 - 15.00 Alle interesserede er velkomne til reception for den nye permakulturhave, der erinitieret af elever på Hvidovre Gymnasium og HF. Permagartner Charlotte Gross fortæller om projektet og...

Tilmeld dig AGC’s nyhedsbrev

Hold dig opdateret om nyheder og aktiviteter i Avedøre Green City.

Bliv en ambassadør

Skriv til Rasmus fra Avedøre Green Citys Sekretariat med interesse og/eller spørgsmål.

Følg med

Hør mere om vores arbejde på vores andre kanaler.