Torvedag

ELENA projektet er snart ovre, den nye fjernvarme er succesfuldt installeret, og støvet er ved at have lagt sig. Det skal fejres! Avedøre Green City inviterer derfor til en torvedag den 6. juli fra kl. 14-17.

Planerne for torvedagen er stadig under udvikling, men der bliver pønset på masser af hygge, spise og drikke. Derudover vil der være en konkurrence og forskellig underholdning. Programmet er endnu ikke fastlagt, så der er stadig rig mulighed for at være med til at sætte præg på den store dag – så tøv ikke med at skrive til Rasmus fra AGC på rasmus@avedoregreencity.dk, alle idéer er velkomne. Det kan fx være at du: 

  • Har lyst til at være med og have en bod/stand på dagen? 
  • Har en ølvogn, shawarma, kaffe eller andet du kan lange over disken? 
  • Vil være med til at arrangere et loppemarked eller byttemarked? 
  • Det kan også være du kender et godt band, der vil være med til at spille humøret højt i Byparken, eller en lokal rapper, der skal prøve kræfter med et nyt publikum? 

Vi har også brug for hænder til at planlægge og arrangerer dagen, så meld endelig tilbage, hvis du har tid og lyst til at give en hjælpende hånd! 

I forbindelse med Torvedagen får Avedøre Green City også besøg af deltagere på UiA-kongressen (The International Union of Architects), der kommer fra hele verden for at se, hvordan det unikke samarbejde i AGC løber af stablen, samt, hvordan de danske boligformer fungerer. Almene boliger som Store Hus, Avedøre Syd og Nord er helt særlige for Danmark og eksisterer ikke på samme måde i mange andre lande. AGC vil derfor gerne dele erfaringer om samarbejdet mellem borgere, virksomheder og kommune til resten af verden, så vi kan være med til at styrke den grønne omstilling og beboerdemokratiet uden for postnummer 2650. 

*OBS! Torvedagen er blevet aflyst til fordel for en guidet tur rundt i Avedøre Green City. Læs mere på dette link.

Related Articles

Udstilling om Avedøre Green City på Avedøre Bibliotek

Udstilling om Avedøre Green City på Avedøre Bibliotek

Avedøre Green City er en banebrydende og miljøvenlig bydel, der fokuserer på at skabe et grønt samfund ved at integrere innovative løsninger i byplanlægning og udvikling. Projektet fejrer en vigtig milepæl med åbningen af en spændende udstilling på Avedøre Bibliotek...

Avedøre Green City guidet tur

Avedøre Green City guidet tur

Den 6. juli kan du deltage i en guidet tur rundt i Avedøre Green City fra kl. 14.30 til 17.00. Turen finder sted i forbindelse med UIA-kongressen på Bella Center, der løber fra den 2. til 6. juli. Avedøre Green City's sekretariat inviterer en række internationale...

3D-print i Avedøre

3D-print i Avedøre

Vidste du, at der bliver 3D-printet i Avedøre? Der bliver printet to reservedele til Store Hus for at undgå træk og på den måde spare energi. Den ene løsdel er nogle propper, der skal bruges til udvendige skydevinduer og den anden skal bruges til nogle...

Tilmeld dig AGC’s nyhedsbrev

Hold dig opdateret om nyheder og aktiviteter i Avedøre Green City.

Bliv en ambassadør

Skriv til Rasmus fra Avedøre Green Citys Sekretariat med interesse og/eller spørgsmål.

Følg med

Hør mere om vores arbejde på vores andre kanaler.