3D-print i Avedøre

Vidste du, at der bliver 3D-printet i Avedøre? Der bliver printet to reservedele til Store Hus for at undgå træk og på den måde spare energi. Den ene løsdel er nogle propper, der skal bruges til udvendige skydevinduer og den anden skal bruges til nogle monteringshuller i vindueskarme. Delene er udgåede, og derfor 3D-printer vi dem selv. 

Udover at spare energi, er delene også med til at mindske trækket for beboerne, og har vist at højne komforten i boligerne. 

Hvor lang tid tager det at 3D-printe løsdelene? 

Delene bliver lavet i 48 stk. af gangen og det tager ca. otte timer at printe dem – derfor bliver printeren typisk sat i gang ved fyraften.

  Related Articles

  Solceller i filmbyen 

  Solceller i filmbyen 

  Hvorfor ikke bruge vores tage og parkeringspladser til at producere grøn energi?  Sådan lyder det fra Anders Kjærhauge, der er direktør for filmvirksomheden Zentropa, i en artikel på Rådet for Grøn Omstillings hjemmeside. Som sagt, så gjort – for tidligere i år blev...

  Spar på energien

  Spar på energien

   Gode energivaner i hverdagen kan spare dig for mange penge.  Vi går vinteren og den kolde tid i møde, og selvom vi ikke behøver at frygte el- og varmeregningen lige så meget som sidste år, er der stadig fordele ved at spare på vand, el og varme!  Vidste du for...

  INVITATION: Indvielse af skovhaven

  INVITATION: Indvielse af skovhaven

  HvGRØN inviterer til åbning af den nye Skovhave 29. september, kl. 14.30 - 15.00 Alle interesserede er velkomne til reception for den nye permakulturhave, der erinitieret af elever på Hvidovre Gymnasium og HF. Permagartner Charlotte Gross fortæller om projektet og...

  Tilmeld dig AGC’s nyhedsbrev

  Hold dig opdateret om nyheder og aktiviteter i Avedøre Green City.

  Bliv en ambassadør

  Skriv til Rasmus fra Avedøre Green Citys Sekretariat med interesse og/eller spørgsmål.

  Følg med

  Hør mere om vores arbejde på vores andre kanaler.