3D-print i Avedøre

Vidste du, at der bliver 3D-printet i Avedøre? Der bliver printet to reservedele til Store Hus for at undgå træk og på den måde spare energi. Den ene løsdel er nogle propper, der skal bruges til udvendige skydevinduer og den anden skal bruges til nogle monteringshuller i vindueskarme. Delene er udgåede, og derfor 3D-printer vi dem selv. 

Udover at spare energi, er delene også med til at mindske trækket for beboerne, og har vist at højne komforten i boligerne. 

Hvor lang tid tager det at 3D-printe løsdelene? 

Delene bliver lavet i 48 stk. af gangen og det tager ca. otte timer at printe dem – derfor bliver printeren typisk sat i gang ved fyraften.

  Related Articles

  Udstilling om Avedøre Green City på Avedøre Bibliotek

  Udstilling om Avedøre Green City på Avedøre Bibliotek

  Avedøre Green City er en banebrydende og miljøvenlig bydel, der fokuserer på at skabe et grønt samfund ved at integrere innovative løsninger i byplanlægning og udvikling. Projektet fejrer en vigtig milepæl med åbningen af en spændende udstilling på Avedøre Bibliotek...

  Avedøre Green City guidet tur

  Avedøre Green City guidet tur

  Den 6. juli kan du deltage i en guidet tur rundt i Avedøre Green City fra kl. 14.30 til 17.00. Turen finder sted i forbindelse med UIA-kongressen på Bella Center, der løber fra den 2. til 6. juli. Avedøre Green City's sekretariat inviterer en række internationale...

  Solceller på HVG sparer 43.157 kg CO2 om året! 

  Solceller på HVG sparer 43.157 kg CO2 om året! 

  Hvidovre Gymnasie bliver endnu grønnere og bidrager nu også til den grønne omstilling med energibesparelser. EBO Consult har nemlig sammen med Hvidovre Gymnasium & HF etableret 248 solcellepaneler på gymnasiets tage, der tilsammen producerer 91.845 kWh om året og...

  Tilmeld dig AGC’s nyhedsbrev

  Hold dig opdateret om nyheder og aktiviteter i Avedøre Green City.

  Bliv en ambassadør

  Skriv til Rasmus fra Avedøre Green Citys Sekretariat med interesse og/eller spørgsmål.

  Følg med

  Hør mere om vores arbejde på vores andre kanaler.