Bliv en haj til at spare på strøm, vand og varme – og spar penge!

Vil du gerne have gode råd og fif til, hvordan du let kan spare på strøm, vand og varme? Og vil du gerne spare penge samtidig med, at du bidrager til et mindre CO2-aftryk og hjælper med at sikre forsyningssikkerheden i Danmark? Så er uddannelsen til grøn energiambassadør noget for dig!

Som grøn energiambassadør får du viden, tips og tricks til at spare på vand, varme og strøm til glæde for både klimaet og sin egen pengepung. Derudover får du redskaber, så du kan vise interesserede naboer, venner og bekendte, hvordan man får besparelserne i hus.

Tid og sted

Energispareuddannelsen finder enten sted online eller i Konferencelokalet i Avedøre Bibliotek & Kulturhus:

  • Tirsdag den 22. november kl. 13.00 – 15.30 (online)
  • Torsdag den 1. december kl. 19.00 – 21.00 (online)
  • Onsdag den 11. og 18. januar kl. 10.00 – 12.00 i Avedøre Bibliotek & Kulturhus
  • Torsdag den 12. og 19. januar kl. 17.00 – 19.00 i Avedøre Bibliotek & Kulturhus.

Tilmelding

Tilmeld dig energispareuddannelsen ved at skrive til Lise fra Avedøre Green City på lhr@greencities.eu. Husk at skrive dit navn, din adresse samt hvilke af forløbene, du gerne vil deltage på.

Det er gratis at være med!

Related Articles

Solceller i filmbyen 

Solceller i filmbyen 

Hvorfor ikke bruge vores tage og parkeringspladser til at producere grøn energi?  Sådan lyder det fra Anders Kjærhauge, der er direktør for filmvirksomheden Zentropa, i en artikel på Rådet for Grøn Omstillings hjemmeside. Som sagt, så gjort – for tidligere i år blev...

Spar på energien

Spar på energien

 Gode energivaner i hverdagen kan spare dig for mange penge.  Vi går vinteren og den kolde tid i møde, og selvom vi ikke behøver at frygte el- og varmeregningen lige så meget som sidste år, er der stadig fordele ved at spare på vand, el og varme!  Vidste du for...

INVITATION: Indvielse af skovhaven

INVITATION: Indvielse af skovhaven

HvGRØN inviterer til åbning af den nye Skovhave 29. september, kl. 14.30 - 15.00 Alle interesserede er velkomne til reception for den nye permakulturhave, der erinitieret af elever på Hvidovre Gymnasium og HF. Permagartner Charlotte Gross fortæller om projektet og...

Tilmeld dig AGC’s nyhedsbrev

Hold dig opdateret om nyheder og aktiviteter i Avedøre Green City.

Bliv en ambassadør

Skriv til Rasmus fra Avedøre Green Citys Sekretariat med interesse og/eller spørgsmål.

Følg med

Hør mere om vores arbejde på vores andre kanaler.