Bliv en haj til at spare på strøm, vand og varme – og spar penge!

Vil du gerne have gode råd og fif til, hvordan du let kan spare på strøm, vand og varme? Og vil du gerne spare penge samtidig med, at du bidrager til et mindre CO2-aftryk og hjælper med at sikre forsyningssikkerheden i Danmark? Så er uddannelsen til grøn energiambassadør noget for dig!

Som grøn energiambassadør får du viden, tips og tricks til at spare på vand, varme og strøm til glæde for både klimaet og sin egen pengepung. Derudover får du redskaber, så du kan vise interesserede naboer, venner og bekendte, hvordan man får besparelserne i hus.

Tid og sted

Energispareuddannelsen finder enten sted online eller i Konferencelokalet i Avedøre Bibliotek & Kulturhus:

  • Tirsdag den 22. november kl. 13.00 – 15.30 (online)
  • Torsdag den 1. december kl. 19.00 – 21.00 (online)
  • Onsdag den 11. og 18. januar kl. 10.00 – 12.00 i Avedøre Bibliotek & Kulturhus
  • Torsdag den 12. og 19. januar kl. 17.00 – 19.00 i Avedøre Bibliotek & Kulturhus.

Tilmelding

Tilmeld dig energispareuddannelsen ved at skrive til Lise fra Avedøre Green City på lhr@greencities.eu. Husk at skrive dit navn, din adresse samt hvilke af forløbene, du gerne vil deltage på.

Det er gratis at være med!

Related Articles

Udstilling om Avedøre Green City på Avedøre Bibliotek

Udstilling om Avedøre Green City på Avedøre Bibliotek

Avedøre Green City er en banebrydende og miljøvenlig bydel, der fokuserer på at skabe et grønt samfund ved at integrere innovative løsninger i byplanlægning og udvikling. Projektet fejrer en vigtig milepæl med åbningen af en spændende udstilling på Avedøre Bibliotek...

Avedøre Green City guidet tur

Avedøre Green City guidet tur

Den 6. juli kan du deltage i en guidet tur rundt i Avedøre Green City fra kl. 14.30 til 17.00. Turen finder sted i forbindelse med UIA-kongressen på Bella Center, der løber fra den 2. til 6. juli. Avedøre Green City's sekretariat inviterer en række internationale...

3D-print i Avedøre

3D-print i Avedøre

Vidste du, at der bliver 3D-printet i Avedøre? Der bliver printet to reservedele til Store Hus for at undgå træk og på den måde spare energi. Den ene løsdel er nogle propper, der skal bruges til udvendige skydevinduer og den anden skal bruges til nogle...

Tilmeld dig AGC’s nyhedsbrev

Hold dig opdateret om nyheder og aktiviteter i Avedøre Green City.

Bliv en ambassadør

Skriv til Rasmus fra Avedøre Green Citys Sekretariat med interesse og/eller spørgsmål.

Følg med

Hør mere om vores arbejde på vores andre kanaler.