Hvordan kan du spare energi i din lejebolig?

Mandag den 21. november kl. 17-19 inviterer Avedøre Green City, Hvidovre Kommune og SparEnergi.dk fra Energistyrelsen til inspirationsmøde om de høje energipriser, og hvordan du kan spare på energien i din lejebolig. 

Energipriserne stiger, og pengepungen bliver lettere. Kom og få gode råd til, hvordan du kan spare på el- og varmeregningen, når SparEnergi.dk’s energirådgiver fortæller om gode råd til at spare på energi med en række gode vaner i dagligdagen. 

Vidste du f.eks. du kan spare 5.000 kr. om året ved at tage et bad på 5 min. frem for 15 min.? Eller vidste du, elprisen kan være 5 gange lavere, når den er billigst, end når den er dyrest? Dette og meget mere kan du høre om til dette inspirationsmøde med energirådgiveren fra SparEnergi.dk. 

Inspirationsmødet finder sted i aulaen i Enghøjhuset, Avedøre Bibliotek & Kulturhus, Hovedstien 14 i Avedøre mandag den 21. november kl. 17-19. 

Program 

  • Velkomst og introduktion til Avedøre Green City   
  • Gode spareråd v/SparEnergi.dk’s energirådgiver  
  • Hvis du vil vide mere – flere energiinitiativer i Avedøre Green City 
  • Spørgsmål og svar i plenum.

Vi byder på sandwichundervejs, og større børn kan lege på biblioteket imens. 

 

Tilmelding 

Der er begrænsede pladser til inspirationsmødet, hvorfor det er først til mølle. Tilmeldingsfrist er onsdag den 16. november.  

Tilmeld dig inspirationsmødet her: https://sparenergi.dk/hvidovre-kommune-inspirationsmøde-lejere  

Vil du forberede dig inden mødet? Så besøg www.SparEnergi.dk og læs om dine muligheder for at spare på energien. 

 

Med venlig hilsen  

Avedøre Green City, Hvidovre Kommune og SparEnergi.dk, Energistyrelsen 

 

Related Articles

Solceller i filmbyen 

Solceller i filmbyen 

Hvorfor ikke bruge vores tage og parkeringspladser til at producere grøn energi?  Sådan lyder det fra Anders Kjærhauge, der er direktør for filmvirksomheden Zentropa, i en artikel på Rådet for Grøn Omstillings hjemmeside. Som sagt, så gjort – for tidligere i år blev...

Spar på energien

Spar på energien

 Gode energivaner i hverdagen kan spare dig for mange penge.  Vi går vinteren og den kolde tid i møde, og selvom vi ikke behøver at frygte el- og varmeregningen lige så meget som sidste år, er der stadig fordele ved at spare på vand, el og varme!  Vidste du for...

INVITATION: Indvielse af skovhaven

INVITATION: Indvielse af skovhaven

HvGRØN inviterer til åbning af den nye Skovhave 29. september, kl. 14.30 - 15.00 Alle interesserede er velkomne til reception for den nye permakulturhave, der erinitieret af elever på Hvidovre Gymnasium og HF. Permagartner Charlotte Gross fortæller om projektet og...

Tilmeld dig AGC’s nyhedsbrev

Hold dig opdateret om nyheder og aktiviteter i Avedøre Green City.

Bliv en ambassadør

Skriv til Rasmus fra Avedøre Green Citys Sekretariat med interesse og/eller spørgsmål.

Følg med

Hør mere om vores arbejde på vores andre kanaler.