Hvordan kan du spare energi i din lejebolig?

Mandag den 21. november kl. 17-19 inviterer Avedøre Green City, Hvidovre Kommune og SparEnergi.dk fra Energistyrelsen til inspirationsmøde om de høje energipriser, og hvordan du kan spare på energien i din lejebolig. 

Energipriserne stiger, og pengepungen bliver lettere. Kom og få gode råd til, hvordan du kan spare på el- og varmeregningen, når SparEnergi.dk’s energirådgiver fortæller om gode råd til at spare på energi med en række gode vaner i dagligdagen. 

Vidste du f.eks. du kan spare 5.000 kr. om året ved at tage et bad på 5 min. frem for 15 min.? Eller vidste du, elprisen kan være 5 gange lavere, når den er billigst, end når den er dyrest? Dette og meget mere kan du høre om til dette inspirationsmøde med energirådgiveren fra SparEnergi.dk. 

Inspirationsmødet finder sted i aulaen i Enghøjhuset, Avedøre Bibliotek & Kulturhus, Hovedstien 14 i Avedøre mandag den 21. november kl. 17-19. 

Program 

  • Velkomst og introduktion til Avedøre Green City   
  • Gode spareråd v/SparEnergi.dk’s energirådgiver  
  • Hvis du vil vide mere – flere energiinitiativer i Avedøre Green City 
  • Spørgsmål og svar i plenum.

Vi byder på sandwichundervejs, og større børn kan lege på biblioteket imens. 

 

Tilmelding 

Der er begrænsede pladser til inspirationsmødet, hvorfor det er først til mølle. Tilmeldingsfrist er onsdag den 16. november.  

Tilmeld dig inspirationsmødet her: https://sparenergi.dk/hvidovre-kommune-inspirationsmøde-lejere  

Vil du forberede dig inden mødet? Så besøg www.SparEnergi.dk og læs om dine muligheder for at spare på energien. 

 

Med venlig hilsen  

Avedøre Green City, Hvidovre Kommune og SparEnergi.dk, Energistyrelsen 

 

Related Articles

Udstilling om Avedøre Green City på Avedøre Bibliotek

Udstilling om Avedøre Green City på Avedøre Bibliotek

Avedøre Green City er en banebrydende og miljøvenlig bydel, der fokuserer på at skabe et grønt samfund ved at integrere innovative løsninger i byplanlægning og udvikling. Projektet fejrer en vigtig milepæl med åbningen af en spændende udstilling på Avedøre Bibliotek...

Avedøre Green City guidet tur

Avedøre Green City guidet tur

Den 6. juli kan du deltage i en guidet tur rundt i Avedøre Green City fra kl. 14.30 til 17.00. Turen finder sted i forbindelse med UIA-kongressen på Bella Center, der løber fra den 2. til 6. juli. Avedøre Green City's sekretariat inviterer en række internationale...

3D-print i Avedøre

3D-print i Avedøre

Vidste du, at der bliver 3D-printet i Avedøre? Der bliver printet to reservedele til Store Hus for at undgå træk og på den måde spare energi. Den ene løsdel er nogle propper, der skal bruges til udvendige skydevinduer og den anden skal bruges til nogle...

Tilmeld dig AGC’s nyhedsbrev

Hold dig opdateret om nyheder og aktiviteter i Avedøre Green City.

Bliv en ambassadør

Skriv til Rasmus fra Avedøre Green Citys Sekretariat med interesse og/eller spørgsmål.

Følg med

Hør mere om vores arbejde på vores andre kanaler.