Vil du have inspiration til grøn levevis?

Interesserer du dig for genbrug, madspild og klimavenlig husholdning? Vil du gerne lære mere om, hvordan vi kan leve grønt og bæredygtigt i vores hverdag? Og vil du mødes med andre beboere i Hvidovre til en hyggelig fællesspisning? Så er ambassadøreventen og fællesspisningen ”Grønne frontløbere i forstaden” den 26/10 kl. 17.00 – 20.00 noget for dig!

 

Til ”Grønne frontløbere i forstaden” den 26/10 kan du, efter en skøn fællesspisning, høre Hvidovres grønne frontløbere fortælle om deres grønne idéer med tips og tricks til selv at komme i gang – hvad enten du vil plante en klimaskov i din have eller mindske madspild. Blandt andet vil en aktiv i Hvidovre Grønne Nabofællesskaber fortælle om deres arbejde klimavenlige skoleskove, hvor den første nu er finansieret. Og en deltager fra den grønne ambassadøruddannelse i Avedøre vil fortælle, hvordan vi kan undgå madspild og spare penge.

 

Ambassadøreventen tager det bedste fra Avedøre Green City, Fora Hvidovre, handleRUM’s ambassadøruddannelse og det nye fællesspisningskoncept Middag med Mening og fletter det sammen, så du kun behøver at deltage en enkelt aften for at smage på det hele! Og så koster det kun 50,- for voksne og 20,- for børn. Hvis du har deltaget i den grønne ambassadøruddannelse i Avedøre, kan du deltage gratis – i så fald kan du skrive til Lise fra Avedøre Green City på lhr@greencities.eu og tilmelde dig.

 

Læs mere og tilmeld dig ”Grønne frontløbere i forstaden” onsdag den 26. oktober kl. 17.00 – 20.00 i Kulturhus Risbjerggaard i Hvidovre her.

 

 

Related Articles

Udstilling om Avedøre Green City på Avedøre Bibliotek

Udstilling om Avedøre Green City på Avedøre Bibliotek

Avedøre Green City er en banebrydende og miljøvenlig bydel, der fokuserer på at skabe et grønt samfund ved at integrere innovative løsninger i byplanlægning og udvikling. Projektet fejrer en vigtig milepæl med åbningen af en spændende udstilling på Avedøre Bibliotek...

Avedøre Green City guidet tur

Avedøre Green City guidet tur

Den 6. juli kan du deltage i en guidet tur rundt i Avedøre Green City fra kl. 14.30 til 17.00. Turen finder sted i forbindelse med UIA-kongressen på Bella Center, der løber fra den 2. til 6. juli. Avedøre Green City's sekretariat inviterer en række internationale...

3D-print i Avedøre

3D-print i Avedøre

Vidste du, at der bliver 3D-printet i Avedøre? Der bliver printet to reservedele til Store Hus for at undgå træk og på den måde spare energi. Den ene løsdel er nogle propper, der skal bruges til udvendige skydevinduer og den anden skal bruges til nogle...

Tilmeld dig AGC’s nyhedsbrev

Hold dig opdateret om nyheder og aktiviteter i Avedøre Green City.

Bliv en ambassadør

Skriv til Rasmus fra Avedøre Green Citys Sekretariat med interesse og/eller spørgsmål.

Følg med

Hør mere om vores arbejde på vores andre kanaler.