Vil du have inspiration til grøn levevis?

Interesserer du dig for genbrug, madspild og klimavenlig husholdning? Vil du gerne lære mere om, hvordan vi kan leve grønt og bæredygtigt i vores hverdag? Og vil du mødes med andre beboere i Hvidovre til en hyggelig fællesspisning? Så er ambassadøreventen og fællesspisningen ”Grønne frontløbere i forstaden” den 26/10 kl. 17.00 – 20.00 noget for dig!

 

Til ”Grønne frontløbere i forstaden” den 26/10 kan du, efter en skøn fællesspisning, høre Hvidovres grønne frontløbere fortælle om deres grønne idéer med tips og tricks til selv at komme i gang – hvad enten du vil plante en klimaskov i din have eller mindske madspild. Blandt andet vil en aktiv i Hvidovre Grønne Nabofællesskaber fortælle om deres arbejde klimavenlige skoleskove, hvor den første nu er finansieret. Og en deltager fra den grønne ambassadøruddannelse i Avedøre vil fortælle, hvordan vi kan undgå madspild og spare penge.

 

Ambassadøreventen tager det bedste fra Avedøre Green City, Fora Hvidovre, handleRUM’s ambassadøruddannelse og det nye fællesspisningskoncept Middag med Mening og fletter det sammen, så du kun behøver at deltage en enkelt aften for at smage på det hele! Og så koster det kun 50,- for voksne og 20,- for børn. Hvis du har deltaget i den grønne ambassadøruddannelse i Avedøre, kan du deltage gratis – i så fald kan du skrive til Lise fra Avedøre Green City på lhr@greencities.eu og tilmelde dig.

 

Læs mere og tilmeld dig ”Grønne frontløbere i forstaden” onsdag den 26. oktober kl. 17.00 – 20.00 i Kulturhus Risbjerggaard i Hvidovre her.

 

 

Related Articles

Solceller i filmbyen 

Solceller i filmbyen 

Hvorfor ikke bruge vores tage og parkeringspladser til at producere grøn energi?  Sådan lyder det fra Anders Kjærhauge, der er direktør for filmvirksomheden Zentropa, i en artikel på Rådet for Grøn Omstillings hjemmeside. Som sagt, så gjort – for tidligere i år blev...

Spar på energien

Spar på energien

 Gode energivaner i hverdagen kan spare dig for mange penge.  Vi går vinteren og den kolde tid i møde, og selvom vi ikke behøver at frygte el- og varmeregningen lige så meget som sidste år, er der stadig fordele ved at spare på vand, el og varme!  Vidste du for...

INVITATION: Indvielse af skovhaven

INVITATION: Indvielse af skovhaven

HvGRØN inviterer til åbning af den nye Skovhave 29. september, kl. 14.30 - 15.00 Alle interesserede er velkomne til reception for den nye permakulturhave, der erinitieret af elever på Hvidovre Gymnasium og HF. Permagartner Charlotte Gross fortæller om projektet og...

Tilmeld dig AGC’s nyhedsbrev

Hold dig opdateret om nyheder og aktiviteter i Avedøre Green City.

Bliv en ambassadør

Skriv til Rasmus fra Avedøre Green Citys Sekretariat med interesse og/eller spørgsmål.

Følg med

Hør mere om vores arbejde på vores andre kanaler.