Vil du have inspiration til bæredygtig levevis – og blive grøn ambassadør i Avedøre?

Interesserer du dig for genbrug, madspild og klimavenlig husholdning? Vil du gerne lære mere om, hvordan vi kan leve grønt og bæredygtigt i vores hverdag? Og vil du gerne gøre en grøn forskel i Avedøre? 

Avedøre Green City tilbyder sammen med Fora Hvidovre og handleRUM en uddannelse som grøn ambassadør i Avedøre. Som ambassadør får du viden om bæredygtig levevis, og du bliver klædt på til at gøre en forskel for miljø og klima i Avedøre.

Gode råd til bæredygtig levevis

Vi får blandt andet besøg af ekspert i klimavenlig madlavning og husholdning, Marianne Olsen. Hun vil vise os, hvad der nytter, hvis vi vil leve mere bæredygtigt i hverdagen – hvad enten det handler om affald og genbrug eller madlavning og madspild. Og sammen finder vi ud af, hvordan vi kan efterleve den grønne omstillings parole ’Reduce, Reuse, Recycle’ i Avedøre.

Derudover får du viden om og redskaber til, hvordan du kan få gang i dine naboer, og engagere dem i klima og bæredygtighed gennem grønne fællesskaber. Du får også mulighed for at arbejde med dine enge idéer, og dele dine egne erfaringer med de øvrige deltagere.

Tid og sted

Ambassadørkurset finder sted torsdag den 22. og 29. september samt torsdag den 6. og 13. oktober kl. 17.00 – 19.00 på Hvidovre Gymnasium, og er inklusiv lidt let aftensmad. Når ambassadørforløbet er slut, kan du forsætte med at gøre en grøn forskel i Avedøre Green City’s ambassadørnetværk.

Tilmeld dig på https://hvidovre.fora.dk/kurser/?course=19008#!/ eller ved at sende en e-mail med dit navn og din e-mailadresse til Lise fra Avedøre Green City på lhr@greencities.eu. Det er gratis at deltage, men ved manglende afbud koster det 75 kroner pr. gang. Beløbet dækker forplejning.

Projektet er støttet af Kulturministeriets Udviklingspulje til Lokal Folkeoplysning.

Related Articles

Udstilling om Avedøre Green City på Avedøre Bibliotek

Udstilling om Avedøre Green City på Avedøre Bibliotek

Avedøre Green City er en banebrydende og miljøvenlig bydel, der fokuserer på at skabe et grønt samfund ved at integrere innovative løsninger i byplanlægning og udvikling. Projektet fejrer en vigtig milepæl med åbningen af en spændende udstilling på Avedøre Bibliotek...

Avedøre Green City guidet tur

Avedøre Green City guidet tur

Den 6. juli kan du deltage i en guidet tur rundt i Avedøre Green City fra kl. 14.30 til 17.00. Turen finder sted i forbindelse med UIA-kongressen på Bella Center, der løber fra den 2. til 6. juli. Avedøre Green City's sekretariat inviterer en række internationale...

3D-print i Avedøre

3D-print i Avedøre

Vidste du, at der bliver 3D-printet i Avedøre? Der bliver printet to reservedele til Store Hus for at undgå træk og på den måde spare energi. Den ene løsdel er nogle propper, der skal bruges til udvendige skydevinduer og den anden skal bruges til nogle...

Tilmeld dig AGC’s nyhedsbrev

Hold dig opdateret om nyheder og aktiviteter i Avedøre Green City.

Bliv en ambassadør

Skriv til Rasmus fra Avedøre Green Citys Sekretariat med interesse og/eller spørgsmål.

Følg med

Hør mere om vores arbejde på vores andre kanaler.