Vil du have inspiration til bæredygtig levevis – og blive grøn ambassadør i Avedøre?

Interesserer du dig for genbrug, madspild og klimavenlig husholdning? Vil du gerne lære mere om, hvordan vi kan leve grønt og bæredygtigt i vores hverdag? Og vil du gerne gøre en grøn forskel i Avedøre? 

Avedøre Green City tilbyder sammen med Fora Hvidovre og handleRUM en uddannelse som grøn ambassadør i Avedøre. Som ambassadør får du viden om bæredygtig levevis, og du bliver klædt på til at gøre en forskel for miljø og klima i Avedøre.

Gode råd til bæredygtig levevis

Vi får blandt andet besøg af ekspert i klimavenlig madlavning og husholdning, Marianne Olsen. Hun vil vise os, hvad der nytter, hvis vi vil leve mere bæredygtigt i hverdagen – hvad enten det handler om affald og genbrug eller madlavning og madspild. Og sammen finder vi ud af, hvordan vi kan efterleve den grønne omstillings parole ’Reduce, Reuse, Recycle’ i Avedøre.

Derudover får du viden om og redskaber til, hvordan du kan få gang i dine naboer, og engagere dem i klima og bæredygtighed gennem grønne fællesskaber. Du får også mulighed for at arbejde med dine enge idéer, og dele dine egne erfaringer med de øvrige deltagere.

Tid og sted

Ambassadørkurset finder sted torsdag den 22. og 29. september samt torsdag den 6. og 13. oktober kl. 17.00 – 19.00 på Hvidovre Gymnasium, og er inklusiv lidt let aftensmad. Når ambassadørforløbet er slut, kan du forsætte med at gøre en grøn forskel i Avedøre Green City’s ambassadørnetværk.

Tilmeld dig på https://hvidovre.fora.dk/kurser/?course=19008#!/ eller ved at sende en e-mail med dit navn og din e-mailadresse til Lise fra Avedøre Green City på lhr@greencities.eu. Det er gratis at deltage, men ved manglende afbud koster det 75 kroner pr. gang. Beløbet dækker forplejning.

Projektet er støttet af Kulturministeriets Udviklingspulje til Lokal Folkeoplysning.

Related Articles

Solceller i filmbyen 

Solceller i filmbyen 

Hvorfor ikke bruge vores tage og parkeringspladser til at producere grøn energi?  Sådan lyder det fra Anders Kjærhauge, der er direktør for filmvirksomheden Zentropa, i en artikel på Rådet for Grøn Omstillings hjemmeside. Som sagt, så gjort – for tidligere i år blev...

Spar på energien

Spar på energien

 Gode energivaner i hverdagen kan spare dig for mange penge.  Vi går vinteren og den kolde tid i møde, og selvom vi ikke behøver at frygte el- og varmeregningen lige så meget som sidste år, er der stadig fordele ved at spare på vand, el og varme!  Vidste du for...

INVITATION: Indvielse af skovhaven

INVITATION: Indvielse af skovhaven

HvGRØN inviterer til åbning af den nye Skovhave 29. september, kl. 14.30 - 15.00 Alle interesserede er velkomne til reception for den nye permakulturhave, der erinitieret af elever på Hvidovre Gymnasium og HF. Permagartner Charlotte Gross fortæller om projektet og...

Tilmeld dig AGC’s nyhedsbrev

Hold dig opdateret om nyheder og aktiviteter i Avedøre Green City.

Bliv en ambassadør

Skriv til Rasmus fra Avedøre Green Citys Sekretariat med interesse og/eller spørgsmål.

Følg med

Hør mere om vores arbejde på vores andre kanaler.