Vil du have inspiration til bæredygtig levevis – og blive grøn ambassadør i Avedøre?

Interesserer du dig for genbrug, madspild og klimavenlig husholdning? Vil du gerne lære mere om, hvordan vi kan leve grønt og bæredygtigt i vores hverdag? Og vil du gerne gøre en grøn forskel i Avedøre? 

Avedøre Green City tilbyder sammen med Fora Hvidovre og handleRUM en uddannelse som grøn ambassadør i Avedøre. Som ambassadør får du viden om bæredygtig levevis, og du bliver klædt på til at gøre en forskel for miljø og klima i Avedøre.

Gode råd til bæredygtig levevis

Vi får blandt andet besøg af ekspert i klimavenlig madlavning og husholdning, Marianne Olsen. Hun vil vise os, hvad der nytter, hvis vi vil leve mere bæredygtigt i hverdagen – hvad enten det handler om affald og genbrug eller madlavning og madspild. Og sammen finder vi ud af, hvordan vi kan efterleve den grønne omstillings parole ’Reduce, Reuse, Recycle’ i Avedøre.

Derudover får du viden om og redskaber til, hvordan du kan få gang i dine naboer, og engagere dem i klima og bæredygtighed gennem grønne fællesskaber. Du får også mulighed for at arbejde med dine enge idéer, og dele dine egne erfaringer med de øvrige deltagere.

Tid og sted

Ambassadørkurset finder sted torsdag den 22. og 29. september samt torsdag den 6. og 13. oktober kl. 17.00 – 19.00 på Hvidovre Gymnasium, og er inklusiv lidt let aftensmad. Når ambassadørforløbet er slut, kan du forsætte med at gøre en grøn forskel i Avedøre Green City’s ambassadørnetværk.

Tilmeld dig på https://hvidovre.fora.dk/kurser/?course=19008#!/ eller ved at sende en e-mail med dit navn og din e-mailadresse til Lise fra Avedøre Green City på lhr@greencities.eu. Det er gratis at deltage, men ved manglende afbud koster det 75 kroner pr. gang. Beløbet dækker forplejning.

Projektet er støttet af Kulturministeriets Udviklingspulje til Lokal Folkeoplysning.

Related Articles

Borgmesteren på besøg

Borgmesteren på besøg

Borgmesteren viste begejstring for Avedøre Green City Borgmester Anders Wolf Andresen og kommunaldirektør Jakob Thune, besøgte Avedøre Green City tilbage i starten af november. Interessen for visionen om den bæredygtige bydel var stor, og borgmesteren har store...

HvG går grønt og handlekraftigt ind i 2023

HvG går grønt og handlekraftigt ind i 2023

Hvidovre Gymnasium går grønt og handlekraftigt ind i det nye år Fra skoleåret 2023 får eleverne på Hvidovre Gymnasium & HF ikke blot en almindelig studenter- eller Hf-eksamen, men også en uddannelse i Fællesskab & Handlekraft. Og det vil afspejle sig i...

Spar hvor der spares kan!

Spar hvor der spares kan!

Spar hvor der spares kan! SparEnergi.dk var den 21. november forbi Aulaen i Enghøjhuset for at give råd og fif til energibesparelser, når du bor til leje. For der er masser af ting, du kan gøre, selvom du ikke ejer den bolig, du bor i. Spørgelysten og spareiveren...

Tilmeld dig AGC’s nyhedsbrev

Hold dig opdateret om nyheder og aktiviteter i Avedøre Green City.

Bliv en ambassadør

Skriv til Rasmus fra Avedøre Green Citys Sekretariat med interesse og/eller spørgsmål.

Følg med

Hør mere om vores arbejde på vores andre kanaler.