Kom med på skattejagt og byvandring i Avedøre!

Tirsdag den 3. maj kan dig og din familie komme med på skattejagt eller byvandring i Avedøre, og bidrage med jeres idéer til grøn transport og bevægelse i bydelen.

AFLYST – Familieskattejagt 3/5 kl. 16.15

Familieskattejagten har afgang fra Avedøre Bibliotek & Kulturhus kl. 16.15. Skattejagten tager cirka 45 minutter, og er beregnet til børn på 6 år og opefter (mindre søskende må gerne være med). Alle får lidt snacks med på turen. Tilmeld jer skattejagten den 3/5 kl. 16.15

Efter skattejagten kan I tilmelde jer fællesspisning i Avedøre Bibliotek & Kulturhus. Det koster 40 kroner for voksne og 20 kroner for børn. Læs mere og tilmeld jer på https://www.hvidovrebib.dk/arrangementer/andet/faellesspisning-5 .

AFLYST Byvandring 3/5 kl. 10

Byvandringen for voksne har afgang fra Avedøre Bibliotek & Kulturhus klokken 10. Rundt på turen kigger vi på, hvor der er trygt at færdes i Avedøre – og hvor der er mindre trygt. Og vi taler om, hvordan det kunne blive bedre at gå og cykle rundt i bydelen. Der er snacks til alle. Tilmeld dig/jer byvandring 3/5 kl. 10.

Vil du vide mere om grøn transport?

Hvis du efter byvandringerne gerne vil vide mere om grøn transport i Avedøre, kan du deltage i åbent værksted tirsdag den 17. maj kl. 20-21 online. Her arbejder vi videre med idéerne til grøn transport i Avedøre – og du kan bidrage med gode råd og input. Tilmeld dig på.

Tilmeld dig AGC’s nyhedsbrev

Hold dig opdateret om nyheder og aktiviteter i Avedøre Green City.

Bliv en ambassadør

Skriv til Rasmus fra Avedøre Green Citys Sekretariat med interesse og/eller spørgsmål.

Følg med

Hør mere om vores arbejde på vores andre kanaler.