Vil du have inspiration til bæredygtig levevis – og være grøn ambassadør i Avedøre?

Interesserer du dig for genbrug, madspild og klimavenlig husholdning? Vil du gerne lære mere om, hvordan vi kan leve grønt og bæredygtigt i vores hverdag? Og vil du gerne gøre en grøn forskel i Avedøre?

Avedøre Green City tilbyder nu sammen med Fora Hvidovre og handleRUM en uddannelse som grøn ambassadør i Avedøre. Som ambassadør får du viden om bæredygtig levevis, og du bliver klædt på til at gøre en forskel for miljø og klima i Avedøre.

Gode råd til bæredygtig levevis

Vi får blandt andet besøg af bæredygtighedsekspert Marie Daugaard. Hun vil vise os, hvad der nytter, hvis vi vil leve mere bæredygtigt i hverdagen – hvad enten det handler om affald og genbrug eller madlavning og madspild. Og sammen finder vi ud af, hvordan vi kan efterleve den grønne omstillings parole ’Reduce, Reuse, Recycle’ i Avedøre.

Derudover får du viden om og redskaber til, hvordan du kan få gang i dine naboer, og engagere dem i klima og bæredygtighed gennem grønne fællesskaber. Du får også mulighed for at arbejde med dine enge idéer, og dele dine egne erfaringer med de øvrige deltagere.

Tid og sted

Ambassadørkurset finder sted torsdag den 21. og 27. april samt torsdag den 5. og 19. maj kl. 17-19.30 i konferencelokalet i Avedøre Bibliotek & Kulturhus, og er inklusiv let aftensmad. Når ambassadørforløbet er afsluttet, får du et deltagerdiplom – og du kan forsætte med at gøre en grøn forskel i Avedøre Green City’s ambassadørnetværk.

Tilmeld dig på lhr@greencities.eu

Du kan tilmelde dig forløbet ved at sende en e-mail med dit navn og din e-mailadresse til Lise fra Avedøre Green City på lhr@greencities.eu. Det er gratis at deltage, men skynd dig, hvis du vil være sikker på at få en plads. Tilmeldingsfristen er søndag den 3. april 2022.

Projektet er støttet af Kulturministeriets Udviklingspulje til Lokal Folkeoplysning.

Tilmeld dig AGC’s nyhedsbrev

Hold dig opdateret om nyheder og aktiviteter i Avedøre Green City.

Bliv en ambassadør

Skriv til Rasmus fra Avedøre Green Citys Sekretariat med interesse og/eller spørgsmål.

Følg med

Hør mere om vores arbejde på vores andre kanaler.