Gratis energimærker til alle i Avedøre Landsby

Hvis du bor i Avedøre Landsby kan du som en del af Avedøre Green City visionen nu få et gratis energimærke. Med energimærket får du forslag til forbedringer af din bolig, der kan øge din komfort. Tilbuddet gælder til og med den 30. april 2022.

Derudover bidrager du til, at vi får viden om boligernes varmekapacitet, og kan planlægge fremtidig lavtemperatur-fjernvarme i Avedøre Landsby.

Vil du have et gratis energimærke?

Ring til Karsten fra EnergiTjenesten på telefon 61 31 02 92 eller skriv til ham på kn@energitjenesten.dk senest den 30. april 2022. Du kan også kontakte Johnni på telefon 6061 5549 i Avedøre Landsby, så skriver han dig på en liste, hvorefter vi ringer dig op.

Hvorfor kan jeg få et gratis energimærke?

Avedøre Landsby er en del af Avedøre Green City, hvor beboere sammen med virksomheder, foreninger og institutioner arbejder på at skabe en bæredygtig by med vedvarende energi, energieffektive bygninger, bæredygtig mobilitet, grønne byrum, klimabevidsthed og bæredygtig levevis.

Visionen er blandt andet finansieret af EU-midler, som betaler for energimærker til landsbyen for at fremme energieffektive bygninger og vedvarende energikilder her. Energimærkningen er første skridt på vejen til, at boligerne i Avedøre Landsby kan få lavtemperatur-fjernvarme.

Hvad omfatter det gratis energimærke?

I Avedøre Landsby omfatter energimærkningen af din bolig en gennemgang af boligens installationer og klimaskærm samt rådgivning om mulighederne for at energiforbedre boligen. Eventuelle forbedringer skal du selv betale for, men du kan blive hjulpet på vej af det rådgivende ingeniørfirma Ekolab.

I forbindelse med mærkningen stiller vi dig en række spørgsmål – blandt andet om boligens indeklima. Efterfølgende kan du blive ringet op med flere spørgsmål.

Tilmeld dig AGC’s nyhedsbrev

Hold dig opdateret om nyheder og aktiviteter i Avedøre Green City.

Bliv en ambassadør

Skriv til Rasmus fra Avedøre Green Citys Sekretariat med interesse og/eller spørgsmål.

Følg med

Hør mere om vores arbejde på vores andre kanaler.