Vil du være aktiv i Avedøre Green City?

Du kan nu komme tættere på arbejdet med at gøre Avedøre grøn, og selv bidrage til indsatsen! Avedøre Green City lancerer nemlig et nyt ambassadørnetværk.

Som medlem af Avedøre Green City’s Ambassadørnetværk får du viden om grønne initiativer i bydelen, bliver inviteret til et årligt særarrangement og kan selv byde ind med dine idéer. Derudover kan interesserede ambassadører i 2022 få en særlig ambassadøruddannelse. På ambassadør-uddannelsen får du viden om bæredygtig levevis og grøn omstilling af boligområder – og bliver klædt på til selv at iværksætte grønne initiativer, der kan sprede sig som ringe i vandet.

Ambassadørnetværket er for dig, hvad enten du har lyst til at:

  • Følge med fra sidelinjen, og måske dele opslag om Avedøre Green Citys aktiviteter på Facebook
  • Komme med input til, hvordan kommunikationen om Avedøre Green City kan blive bedre
  • Følge arbejdet med at få el-ladestandere i bydelen – og måske deltage i aktiviteter en gang imellem
  • Føre dine egne grønne idéer ud i livet, og engagere dine naboer i fx at øge biodiversiteten, mindske madspild eller genbruge mere i Avedøre
  • Har lyst til at realisere grønne projekter som fx el-ladestandere, deltage i arbejdsgrupper og få indflydelse på det samlede Avedøre Green City.

På nuværende tidspunkt kan du være aktiv i Ambassadørnetværkets mobilitetsgruppe. Mobilitetsgruppen er støttet af Energifællesskab Avedøre Amba, og arbejder for at få el-ladestandere og på sigt også en delebilsforening i bydelen.

Vil du gerne være ambassadør? Så følg med her i nyhedsbrevet eller skriv til Lise fra Avedøre Green City’s Sekretariat på lhr@greencities.eu.

Tilmeld dig AGC’s nyhedsbrev

Hold dig opdateret om nyheder og aktiviteter i Avedøre Green City.

Bliv en ambassadør

Skriv til Rasmus fra Avedøre Green Citys Sekretariat med interesse og/eller spørgsmål.

Følg med

Hør mere om vores arbejde på vores andre kanaler.